dilluns, 31 de desembre de 2012

Conclusió final

Sembla ahir quan vaig arribar a la nova classe sense conèixer a ningú i sense saber que fer ni a qui mirar. Els primers dies anava una mica desorientat. Molt a la “meva bola”. Però a mesura que passaven els dies em vaig anar integrant en el grup classe. I ara mateix estic molt content de la classe en la que estic.

Dit això, anuncio que aquesta serà l’última entrada en aquest dossier d’aprenentatge. Dir que m’ha agradat realitzar aquest dossier perquè crec que l’ús d’un bloc és una manera d’escriure el que penses i dir el que vols. Encara que aquest dossier s’ha centrat en la feina que realitzàvem a les classes de COED i GITIC, no descarto la idea de, en un futur, crear el meu propi bloc.

En aquest primer semestre em aprés un munt de coses tant en les classes de COED ( com parlar bé en públic, com fer millor les descripcions, perdre la vergonya davant un públic quasi desconegut...) com en les de GITIC (utilitzar un munt d’eines útils com: prezi, movie maker, google drive...).
I aquestes cosses que,sense dubte, quan exerceixi com a docent en una escola hauré d’aplicar penso que em seran de gran ajuda ja que sento que les coses que hem aprés no només em serviran per la meva futura feina, sinó que també em servirà per a la meva vida quotidiana.

Finalment volia agraïr al Jorge i a la Imma que hagin invertit el seu temps per intentar millorar les nostres habilitats com a futurs mestres.

Fins aviat i gràcies.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada